padishah

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

PADISHAH m. hist.

  • Titull i sulltanit në Perandorinë Osmane dhe i sundimtarit absolut në disa vende të Lindjes; ai që mbante këtë titull.