pacak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PACAK mb.

  • 1. I paanë, i pakufi. Del i pacak. Qiell i pacak.
  • 2. keq. Që nuk ka vend a strehë të përhershme banimi; që endet andej-këtej dhe nuk zë një vend për të jetuar a për të punuar. Njeri i pacak.