paburrëri

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PABURRËRI f.

  • Të qenët frikacak dhe i dobët nga karakteri, burracakëri; mungesë burrërie. Tregoi paburrëri.


PABURRËRI mb.

  • Që s'ka burrëri, frikacak, burracak. Burrë i paburrëri.