përçarë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PËRÇARË mb.

  • Që nuk ka më njësi mendimi dhe veprimi; që është përçarë nga grindjet e mosmarrëveshjet. Ishin të përçarë (politikisht, ideologjikisht). E mbanin popullin të përçarë.