ovore

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

OVORE f.

  • 1. Bulçim, ufëm; afshi i zjarrit. Ovore shiu. Ovorja e zjarrit.
  • 2. Erë e ngrohtë, që fryn nga jugu dhe sjell shi. Po frynte ovorja.