ovacion

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

OVACION m.

  • Përshëndetje e miratim i diçkaje me duartrokitje të vijueshme dhe me thirrje të forta. Ovacione të stuhishme (të pareshtura). Shpërthyen ovacione. E pritën me ovacione.