Jump to content

or

Nga Wiktionary

OR

I. pj. bised.

  • Ore, more. Mirë, or burrë! Rri, or djalë! Pse, or vëlla! Ngrehu, or ti!

II. pasth., bised. More, ore. Or, po ne nuk e besuam në fillim! Or, po ç'është kështu me ty?! Or, po plasa nga vapa. Or, po u lodha me të dhe s'po ia mbush dot mendjen!