onkologji

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ONKOLOGJI f. mjek.

  • Degë e mjekësisë, që merret me studimin e tumoreve dhe me mjekimin e tyre. Klinika e onkologjisë. Spitali i onkologjisë.