okar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

OKAR mb.

  • 1. Që peshon me okë dhe me nënndarjet e saj. Kandar (zigj) okar.
  • 2. shih OKATAR,~E 1.
  • 3. si em. ~, ~I m. ~Ë, ~ËT. shih OKJE,~A 2.