ofshaj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

OFSHAJ jokal.

  • 1. Rënkoj thellë e psherëtij, kur kam një dhimbje a një vuajtje të madhe shpirtërore. Ofshante thellë.
  • 2. kal. Mallkoj dikë, nëm. Plaku i bërtiti dhe e ofshau.