ofertë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

OFERTË f. ek.

  • Nxjerrja e një malli në treg për ta shitur; propozim për çmimin e mallit që shitet. Ofertë mallrash. Oferta dhe kërkesa. Rritet (ulet) oferta. E pranoi ofertën.