nim

Nga Wiktionary

NIM m.

  • Shtrat i ulët, prej dërrasash etj., që vihet anës murit dhe që shtrohet me një dyshek të hollë e me mbulesë për të ndenjur; minder. Nim i shtruar. U ul (u shtri) në nim.