nevrikos

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

NEVRIKOS kal.

  • E bëj nevrik, e zemëroj dhe e bëj të përgjigjet a të sillet pa e përmbajtur veten, i acaroj nervat. E nevrikosi me fjalë.