nevralgji

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NEVRALGJI f.

  • Dhembje që ndihet gjatë një nervi dhe që vjen nga cenimi ose nga pezmatimi i tij. Nevralgji ndërbrinjore. Nevralgji e faqes. Ka një nevralgji.