neuropsikiatrik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NEUROPSIKIATRIK mb. mjek

  • Që ka të bëjë me sëmundjet nervore dhe mendore. Spital neuropsikiatrik çmendinë.