neurologji

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NEUROLOGJI f. mjek.

  • Degë e mjekësisë që merret me studimin e sistemit nervor dhe me mjekimin e sëmundjeve nervore. Reparti i neurologjisë.