nerënxë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

nerënxë f.

  1. Dru frutor i llojit të agrumeve, që bën kokrra të ngjashme me portokallin, por të tharta dhe si të hidhura; kokrrat e këtij druri, që përdoren në mjekësi e në industrinë ushqimore. Vaj nerënxe.