ndotje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NDOTJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve NDOT, NDOTEM. Ndotja e duarve. Ndotja e ujit (e tokës,e ajrit).