ndih

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NDIH kal. dhe jokal.

  • 1. Ndihmoj. I ndih babait. E ndih me se të mundem. E ndihu të ngrihej.
  • 2. vet. veta III. Punon a vepron në të mirën time, më jep dorë. Na ndihu moti sivjet.