nazifashist

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NAZIFASHIST mb.

  • Që kishte të bënte me nazistët gjermanë dhe fashistët italianë si bashkëpunëtorë gjatë Luftës së Dytë Botërore; që është karakteristik për nazistët dhe fashistët së bashku. Pushtuesit nazifashistë. Agresioni nazifashist.