naziballist

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NAZIBALLIST m. hist.

  • Pjesëtar i forcave të përbashkëta të nazistëve gjermanë dhe të organizatës tradhtare të «Ballit Kombëtar» që luftonin kundër Lëvizjes Nacionalçlirimtare. Lufta kundër naziballistëve.


NAZIBALLIST mb. hist.

  • Që kishte të bënte me forcat e përbashkëta të nazistëve gjermanë dhe të organizatës tradhtare të «Ballit Kombëtar», që luftonin kundër Lëvizjes Nacionalçlirimtare. Forcat naziballiste.