natyral

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NATYRAL mb.

  • 1. shih NATYROR,~E.
  • 2. shih NATYRSH/ËM (i), ~ME (e).
  • Ekonomi natyrale ekonomi zakonisht fshatare, që prodhon gjithçka për nevojat vetjake dhe jo për tregun.