napalm

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

NAPALM m.

  • Lëndë që përbëhet nga kripëra të aluminit, të përziera me benzinë, e cila ka fuqi të madhe djegëse dhe përdoret për bomba e flakëhedhëse. Bombë me napalm. I dogjën me napalm.