naftësjellës

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NAFTËSJELLËS m.

  • Tërësia e gypave dhe e pajisjeve të tjera për ta çuar naftën nga puset e nxjerrjes në vendin e përpunimit ose të ngarkimit. Ndërtuan një naftësjellës.