nënkuptohet

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NËNKUPTOHET pavet.

  • Merret vesh, kuptohet vetiu diçka që nuk është shprehur qartë dhe në mënyrë të hapur. Lë të nënkuptohet.