Jump to content

muzikoj

Nga Wiktionary

MUZIKOJ kal. muz.

  • Shkruaj muzikën për një film, për një libret etj.; i vë muzikën një vjershe, një libreti, një filmi etj. Muzikoi vargjet. E shkruan dhe e muzikuan vetë.