Jump to content

mosdashje

Nga Wiktionary

MOSDASHJE f.

  • Mungesa e dëshirës, e vullnetit, e përpjekjeve për të bërë diçka, për të pasur diçka etj. Mosdashje e plotë. Me dashje e me mosdashje me dëshirë dhe pa dëshirë, me hir e me pahir. Vjen nga mosdashja.