mollëkuqe

Nga Wiktionary

MOLLËKUQE f. zool.

  • Kandërr e vogël, me trup në trajtë vezake dhe me dy palë krahë, nga të cilët dy të sipërmit janë të fortë, të kuq e kanë shtatë pika të zeza.