modifikim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

MODIFIKIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve MODIFIKOJ, MODIFIKOHET. Modifikim i vogël (i pjesshëm). Modifikimi i pompave (i motorit).