mishërim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

MISHËRIM m.

  • Veprimi dhe rrjedhimi i tij sipas kuptimeve të foljeve MISHËROJ, MISHËROHET. Mishërimi i ideve të Partisë. Gjen mishërim mishërohet.