masazh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MASAZH m.

  • Fërkimi i pjesëve të trupit me duar a me aparate të posaçme për të nxitur qarkullimin e gjakut, për të shkrifëruar muskujt dhe për qëllime mjekimi. Masazh i lehtë. Masazh kozmetik. Masazhi i fytyrës (i trupit, i muskujve). Bëj masazh.