Jump to content

masat

Nga Wiktionary

MASAT m.

  • Uror. Masati dhe eshka. E ndezi me masat.
  • Janë (shkojnë, venë) si eshka me masatin (me urorin) shih tek ESHK/Ë,~A. Shkoi (vajti) në Berat për një masat bëri një udhë të gjatë për një gjë fare të vogël, u mundua shumë për hiçmosgjë.