Jump to content

margarinë

Nga Wiktionary

MARGARINË f.

  • Lëndë ushqimore si gjalpë, që përgatitet zakonisht me vajra bimësh dhe që përdoret si yndyrë për gjellë; gjalpë bimor. Fabrikë margarine. Gjellë (pasta) me margarinë. Bukë e lyer me margarinë.