major

Nga Wiktionary

MAJOR m. usht.

  • Gradë oficeri madhor e shkallës së parë, më e lartë se e kapitenit dhe më e ulët se e nënkolonelit; oficeri që mban këtë gradë (në ushtritë që kanë grada). Major i këmbësorisë (i kalorësisë). Major i aviacionit.