majasëll

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MAJASËLL m. mjek.

  • Sëmundje që shfaqet me zgjerim të venave në fund të zorrës së trashë dhe që shkakton rrjedhje gjaku; hemorroide. Bar majasëlli. Vuante nga majasëlli.