mahis

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MAHIS kal.

  • 1. E acaron dhe e malcon, e pezmaton. Ia mahisi plagën.
  • 2. jokal. Fillon të ënjtet dhe të mbledhë qelb (plaga); malcon. I mahisi gishti.