magazinier

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MAGAZINIER m.

  • Punonjës i ngarkuar për të ruajtur e mirëmbajtur mallrat në një magazinë dhe për të bërë veprimet e nevojshme për marrjen e tyre në dorëzim ose për nxjerrjen nga magazina. Magazinieri i ndërmarrjes. Punon si magazinier.