mafishe

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MAFISHE f.

  • Ëmbëlsirë e gufuar dhe e lehtë, e cila bëhet me të bardhat e vezëve, që rrihen me sherbet e piqen pak në furrë. Mafishe me arra (me bajame).