mësuesi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MËSUESI f.

  • Veprimtaria dhe puna që bën mësuesi; të qenët mësues; koha gjatë së cilës punon dikush si mësues. Detyra e mësuesisë. Fakultetet (degët) e mësuesisë. Viti i parë i mësuesisë. Kujtimet e mësuesisë. Gjatë mësuesisë.