luleqershi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LULEQERSHI f. bot.

  • Shkurre e vogël me gjethe të imëta gjithnjë të blerta, që bën kokrra të kuqe si qershi dhe që mbillet si bimë zbukuruese në lulishte, në oborre etj. ose në saksi.