lulepatate

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LULEPATATE f. bot.

  • Bimë shumëvjeçare, me lule të mëdha në ngjyra të ndryshme, që i ka rrënjët si kokrra patateje dhe mbillet për zbukurim nëpër oborre e lulishte.