luleleshe

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LULELESHE f. bot.

  • Bimë barishtore e ngjashme me tërfilin, që rritet nëpër livadhe dhe përdoret në mjekësinë popullore për të shëruar plagë të ndryshme; tërfil plagësh.