lodhje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LODHJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve LODH, LODHEM. Lodhje e madhe. Lodhje mendore (fizike, trupore). Shenja lodhjeje. Na iku lodhja. Heq lodhjen. Ndien lodhje. Nuk njeh lodhje. E mposhti lodhjen.