llukanik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLUKANIK m.

  • Lloj sallami i thatë, me mish të grirë ose me të brendshmet e bagëtive dhe me shumë erëza; suxhuk, kole. Llukanik i tymosur. Llukanik Korçe.