llufit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLUFIT kal. bised.

  • Ha shumë dhe e kapërdij ushqimin menjëherë; e ha një ushqim të gjithë e shpejt e shpejt, llup. E llufiti gjellën. Llufiti një bukë të tërë. I llufiti thelat e mishit. E llufiti njëherësh.