llogobere

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLOGOBERE I f.

  • 1. Lule që është hapur shumë dhe që e ka humbur bukurinë.
  • 2. fig. Vajzë a grua që flet shumë, llafazane, gojëpashmagje.

LLOGOBERE II f. zool.

  • Rosë e egër që e ka zënë vera pa shtegtuar.