llaskuç

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLASKUÇ m.

  • 1. Ai që ha tek të tjerët pa u dhënë gjë, qelepirxhi.
  • 2. Ai që hyn gjithandej dhe kërkon të marr vesh gjëra që nuk i takojnë, ai që fut hundët kudo.