llapashit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLAPASHIT kal.

  • Përplas këmbët kur eci në ujë, në baltë a në dëborë të s'qullët; fut duart në ujë a në baltë dhe e përziej fort. Llapashiti këmbët në ujë (në baltë, në llapërkajë).