llapëtyrë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLAPËTYRË f.

  • 1. Gjellë me shumë lëng, pa lyrë dhe jo e shijshme, llapërçinë. Llapëtyrë qensh.
  • 2. vet. fig. Fjalë të këqija, sharje të ndyra. Thotë (flet) llapëtyra.