llajë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLAJË I f.

  • 1. Dele ose lopë krejt e zezë.
  • 2. përd. mb. Që e ka qimen të zezë (për delet dhe lopët).

LLAJË II f. krahin.

  • Hinkë.